MESNA DIJETA

Mesna dijeta pokazuje rezultate više u smanjenju obima nego u skidanju kilograma pa će te sa pet skinutih kilograma izgledati kao da ste skinuli deset!

"Mesna dijeta" sam naziv ove dijete dovodi do zbunjenosti jer je za meso vezana predstava da dovodi do povećanja kilograma medjutim glavni krivci za gojaznost su ugljenihidrati i masti a posebno ako se unose u većim količinama zajedno sa mesom.Mesna dijeta nije dijeta koja će ekspresno brzo smanjiti kilograme čak se kod mnogih u prvim danima držanja mesne dijete dogodi da se kilaža poveća ali o tome ne treba brinuti jer kad salo počne da se topi ako budete uporni za mesec dana bi trebalo da skoro u potpunosti ostanete bez njega(zavisi koliko ga imate).Mesna dijeta nije dijeta koja je pre svega koncentrisana na skidanje kilograma već na smanjenje u santimetrima.Mišićno tkivo je tri puta teže od sala pa ne trebate brinuti oko toga koliko ste kilograma izgubili pomoću mesne dijete pa rezultate bolje merite u santimetrima.Pre početka mesne dijete izmerite obim svih mesta na telu sa naslagama sala i posle mesec dana bićete veoma zadovoljni onim što je učinila mesna dijeta.Za vaš izgled i zdravlje je mnogo bitnije da nemate salo od toga koliko kolograma imate.
Salo na stomaku je najupornije i i teško ga je u potpunosti skinuti samo dijetom već su neophodne i vežbe za trbušnjake.
Mesna dijeta ishrana:
Za mesnu dijetu nisu potrebni posebni recepti i strogo odredjene tablice ishrane.
Možete spremati sve vrste mesa:ribu,piletinu,junetinu ćuretinu i nemasne delove svinjetine (kremenadla,ostale izbegavajte).
Meso možete: peći, kuvati, pržiti ili spremati na bilo koji način.
Mesna dijeta neće biti toliko efikasna ako koristite i mesne preradjevine:pljeskavice,kobasice,viršle,salame itd.jer one sadrže velike količine raznih dodataka, delova masnih tkiva i iznutrica.
Tokom mesne dijete možete koristiti voće i povrće u veoma malim količinama zbog unosa vitamina i minerala mada neki preporučuju da se sve to zameni vitaminskim tabletama.
Voćne sokove ,gazirane napitke i pivo zaboravite!
možete piti nezasladjene čajeve i kafu bez šećera.
I za kraj ono što je najteže ljudima sa naših prostora kad je u pitanju mesna dijeta???
Morate se navići na obroke bez hleba jer je on jedan od najvećih krivaca za vaše naslage sala!!!
Kad prekinete mesnu dijetu biće vam lakše da jedete sa veoma malo hleba jer ako nastavite po starom salo će se vratiti.
Mesna dijeta iskustva
Mesna dijeta jelovnik
Mesna dijeta efikasnost
vise postova
Kako skinuti stomak
Medicinska dijeta
Pronadjen gen odgovoran za gojaznost











10 NAJDEBLJIH NACIJA NA SVETUKOLIKA JE PROSEČNA VELIČINA PENISASuzana Mancic pozirala za Playboy

Mesna dijeta

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP