Jutarnja banana dijeta iskustva

Jutarnja banana dijeta mnogim nutricionistima izgleda neozbiljno ali postoje i iskusta gde su ljudi izgubili 5 i više kilorana za 30 dana.


Nema ničega opasnog po zdravlje u bananama a njihovo konzumiranje svakoga jutra je veoma dobro za mršavljenje jer one ne goje a omogućavaju organizmu nešto energije za jutarnje aktivnosti.
Svakako ako ste navikli da za doručak konzumirate brzu hranu ili peciva od belog rafinisanog brašna ,jutarnja banana će učiniti dosta toga dobrog za vaše opšte zdravlje.
Možda je neozbiljnost banana dijete u tome što ne daje nikakve preporuke za ručak i večeru pa je niko iz sveta nauke nije ozbiljno uzeo u obzir i proučio iskustva onih koji su je praktikovali.
Ako se za ručak prejedemo kako bi nadoknadili propušteno za doručak ništa od uspeha sa banana dijetom zato pazite šta jedete za ručak.
Najbolje rešenje bi bila nemasna mesa,piletina (bez kožice) riba,junetina,ćuretina,jaja i mlecni proizvodi sa malim procentom masnoća.Jedno malo parče integralnog hleba maksimalno.
Količina ne bi trebalo da se ograničava ali ipak pazite na prejedanje.
Večera kao po preporuci dijete sa bananama nikad posle 8.00 bez slatkiša i grickalica posle večere,tome dodajemo bez gaziranih slatkih i alkoholnih pića.
Pazite na količinu hleba jedno malo parče integralnog hleba maksimalno.Večera bi trebalo da se sastoji najviše od povrća,pečuraka i malo mesa.
Sa ovakvim varijacijama dijete sa bananama neki Amerikanci su imali odlična iskustva i uspeli su da smršaju preko 5 kg za mesec dana.Postoje i druge dijete koje omogućavaju skidanje više kilograma ali ova je veoma jednostavna a sa tako malo zahteva i puno slobode u izboru namirnica.
Dijeta sa bananama

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP