Kako skinuti salo sa stomaka 3

Spavajte duže
kako skinuti salo
Ako ne spavate bar 7-8 sati noću teško ćete pronaci energiju za radi i vežbe. Istraživanja pokazuju da ljudi koji su stalno umorni imaju sporiji metabolizam. Dakle,
već smo pomenuli da usporeni metabolizam uzrokuje gomilanje sala.

Ne konzumirajte alkohol ili to radite u retkim prilikama
alkohol
Zbog efekata koje alkohol ima na jetru, alkoholnia pica usporavaju prirodni proces kojim telo sagoreva masti.Povremeno caša crnog vina je verovatno najbolja opcija jer ne samo da je vino sa malim sadržajem ugljenih hidrata već ima i neke druge zdravstvene beneficije.Za pivo se vezuje pivski stomak i o njemu netreba puno govoriti ako ste baš veliki ljubitelj piva popijte jednu čašu ali sa većim količinama sigurno nećete smanjiti stomak.

Smanjite unos soli

so
Prekomerno konzumiranje soli cini da telo zadržava vodu.Ovo cini da stomak izgleda naduto.Možemo da dobijemo dovoljno soli iz naše prirodne hrane,bez potrebe da ga dodamo.
Takode, brza hrana sadrži mnogo soli i najbolje je eliminisati je u cilju da izgubite višak masti.

Stres

Možda ce vam biti cudno,ali stres može da izazove dobijanje na težini.Ne samo zato što čovek pod stresom više jede,već i zato što telo pod stresom oslobadja mnogo hormona koji uzrokuju promene u metabolizmu.

Ako možete ostati motivisani i na pravom putu,garantovano ćete skinuti stomak! Ne stavljajte previše pritiska na sebe,samo pocetak implementacije ovih nacina da izgubite stomak jedan po jedan može da vas iznenadi kako je sve lakojer to zaista i jeste. I za samo par dana cete primetiti da ste
poceli da gubite stomak! Pa zašto ne poceti danas?
Pročitajte i druge savete jer saveta nikad dovoljno.
Kako skinuti stomak
Šta uzrokuje pivski stomak
Vežbe za zatezanje stomaka

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP