Kako skinutisalo sa stomaka 2

Plivanje
plivanje i mrsavljenje
Mnogi stručnjaci za mršavljenje su milion puta rekli plivanje!Ovo je najbolji način da se vežba posebno kad se počinje nema povredjivanja zglobova i mišića a odlično deluje na svaki deo tela pa i na trbušnjake.Jednom kad odlučite da počnete postaće vam navika.

Čitajte tablice kalorija.
Kad idete u kupovinu obavezno pogledajte koliko koji proizvod sadrži kalorija ili masti i uvek birajte onaj sa manje postoje velike razlike medju proizvodjačima i vrstama hrane.

Ne jedite slatkiše
Slatkiši su veliki krivac za stvaranje sala izbacite ih iz ishrane a ako vam to teško pada zamenite ih nekim slatkim voćem jednom kad se naviknete na voće slatkiši vam više neće pasti na pamet.

Perfektni trbušnjaci?
trbušnjaci
pored vežbi za trbušnjake radite i klasične sklekove a posebno čučnjeve koji će takodje imati dejstvo na jačanje svih mišića i topljenje sala.

Kontra trbušnjaci
kontra trbušnjaci
pored klasičnih trbušnjaka radite i kontra trbušnjake,ova vežba je mnogo teža ali i veoma efikasna ako nemate uslova kod kuće ne ustručavajte se da odete u teretanu.

Ne preskacite doručak.
Nikad ne preskačite doručak,preskakanje dorucka može da bude jedna od onih stvari koje izazivaju stomacno salo! Ako ne jedete posle mnogo sati spavanja vaše telo ulazi u "stanje izgladnjivanja'.To je loša stvar jer usporava vaš metabolizam u nastojanju da uštedi energiju i spali manje kalorija.Kadse u podne ili kasnije obilno najedete usporeni metabolizam će mnogo kalorija pretvoriti u masti.
Nastavak>>>> Kako skinutisalo sa stomaka

Šta uzrokuje pivski stomak
Vežbe za zatezanje stomaka

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP