KUPUS DIJETA ISKUSTVA

Sva iskustva govore da je kupus dijeta veoma efikasna u skidanju kilograma ,to je neosporno i teško je pronaci osobu koja nije uspela da smrša uz pomoc kupus dijete a da je dosledno sprovodila plan ishrane.
kupus dijeta iskustva
Iskustva kažu da je uobičajeni gubitak težine 2 do 3 kg. u prva 3-4 dana oko 5 do 7 kg za 7 dana a od 10 do čak 20 kilograma za 14 dana.
Negativna iskustva kad je u pitanju težina se povezuju sa njenim uglavno brzim povratkom ,pa je neophodno kupus dijetu ponavljati više puta godišnje,što nije nimalo lako a ni zdravo.
Negativna iskustva tokom dijete su:stalno osećanje gladi,vrtoglavice,nesvestice,pomućen vid,nesigurnost u hodanju,znojenje,mučnina...a najgore i najredje iskustvo je preplek creva,zato nikad ne praktikujte ovu dijetu duže od 14 dana.
Kupus dijeta dovodi do pada količine sećera u krvi kao i pada krvnog pritiska zato je jako dobro uzimati tablete kalijuma i magnezijuma.

Ako baš osećate veliku glad što je normalno ili ste veoma iscrpljeni,pojedite jednu jabuku.
Mnoge osobe ponavljaju kupus dijetu nekoliko puta godišnje ali ima i onih čija su iskustva takva da kažu da im se kupus zgadio za ceo život i da ga više nikad neće probati.
KUPUS DIJETA
KUPUS DIJETA RECEPT

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP