LIMUN DIJETA ISKUSTVA

Limun dijeta je jako poznata u čitavaom svetu pa ima jako puno iskusatva sa njom koja su javno objavljena, medju njima su i iskustva mnogih poznatih ličnosti.
limun dijeta iskustva
Mnogi su doživljavali početne teškoće sa limun dijetom kao i kod bilo koje druge dijete vaše telo treba da se prilagodi, ali kako vreme prolazi osecaćete se bolje i imaćete bolje varenje.Bijonse je izgubila čak 20 kilograma težine uz pomoć limun dijete.Robin Kuivers je rekao "Ovo (limunada dijeta) je sada moj nacin života. Ja nikada ne želim da se osecam onako kako sam se osećao pre dijete.Jared Leto je uspešno izgubila neverovatna 62 kilograma neželjene težine ,ovo su širom sveta poznata iskustva.

Pošto je glavni sastojak dijete limunada, morate znati kako da izaberete i koristite limun.Zapamtite da limun treba biti na sobnoj temperaturi.Nikada ne zagrevajte limun i ne stavljajte ga u mikrotalasnu pećnicu jer ce promeniti molekularnu strukturu i izgubiti veliki deo svoje nutritivne vrednosti.Uvek treba izabrati limun najsvetlije boje i ako je moguce one sa tanjom korom jer imaju više soka.

Naučno je utvrdjeno i sada svi znamao da sveže voce i povrce cini cuda za naše zdravlje.Zdraviji smo, naše telo bolje funkcioniše imamo manje zdravstvenih problema i manju telesnu težinu.

Ako zaista želite da budete zdravi, da pomognete vašem telu da dostigne optimalne performanse i zdravu težinu počnite limun dijetu koja ima više varijanti i služi za detoksikaciju i mršavljenje.Detoksikovano telo dobija više snage da se bori protiv bolesti i abnormalnih pojava kao što je gojaznost.Sva iskustva govore da limun dijeta dovodi do čišćenja tela,smanjenja težine i zdravijeg života.
Dijeta sa limunom

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP