Medicinska dijeta rezultati

Medicinska dijeta se često sreće pod nazivom medicinska dijeta 15 dana 15 kilograma, da li se zaista postižu takvi rezultati ?


U praksi retko kada možemo videti ovakve rezultate ali često ljudi žele da skinu samo 5 a ne 15 kilograma.Ako imate potrebu za skidanjem 15 kilograma nemojte očajavati jer skinuti 5 kg za dve nedelje je jako dobar rezultat.
Svakako morate sami početi dijetu pa videti rezultate jer svako ima drugačiji metabolizam odnos visine i težine godine starosti i još mnogo različitih drugih stvari pa netreba obraćati pažnju na tudje rezultate uglavnom svi koji se pridržavaju uputstava obavezno skinu barem 3 kg a zaista ima i onih koji skidaju po 15 kilograma.
Medicinska dijeta je efikasna ali šta to vredi ako vam se kilaža posle nje vrati, zato umesto belog hleba posle dijete jedite ražani ili integralni hleb,
nemojte kasno da večerate jedite više žitarica sa celim zrnom kao što su :ovsene, ražene, ječmene i pšenične pahuljice.
Ishrana tokom dijete vas navodi na odredjenu disciplinu koju bi trebalo da održite i posle dijete kad je u pitanju uzimanje hrane jedite male obroke i nemojte se prejedati,slatkiše i grickalice izbacite iz ishrane ako ste već skloni gojenju pa će i rezultati postignuti uz pomoć medicinske dijete trajati veoma dugo.
Medicinska dijeta
Medicinska dijeta iskustva
Citrus dijeta

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP