MEDICINSKA DIJETA ISKUSTVA

Medicinska dijeta je vrlo efikasna u skidanju kilograma a iskustva sa njom su u apsolutnoj većini slučajeva jako pzitivna.
kupus dijeta iskustva
Kao i kod svih dijeta u zavisnosti od osobe rezultati su različiti na to naravno utiče vaš metabolizam,godine starosti,broj prekomernih kilograma,itd.
Ima iskustava da su osobe izgubile 10 do 15 kilograma za 14 dana ali i 5 do 6 kilograma za isto vreme.Najvažnije je pridržavati se plana ishrane i ne eksperimentisati preterano.
Mnogi ljudi često prekidaju dijetu zbog raznih razloga pa opet počinju a rezultati su veoma slabi.Nikada ne prekidajte dijetu ,a ako već morate to da učinite napravite pauzu pa počnite sve iz početka.
Medicinska dijeta je niskokalorična dijeta koja deluje tako što organizam zbog nedostatka kalorija biva primoran da počne topljenje sala i masti kako bi upotpunio dnevne potrebe.

Kod svih niskokaloričnih dijeta glavni problem je održati smanjenu težinu kad se dijeta završi zato što svi posle dijete naglo povećaju unos kalorija i počnu jesti sve za čime su žudeli tokom dijete.
Pazite šta jedete posle dijete naročito tokom prvih nekoliko dana.

Najčešći negativni efekti koje izaziva medicinska dijeta su,stalno osećanje gladi,slabost,malaksalost,nervoza.
više ...MEDICINSKA DIJETA
Medicinska dijeta rezultati
Citrus dijeta

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP