Povećanje grudi masnim tkivom

povecanje grudi
Osobe koje imaju višak kilograma i masnog tkiva često pomisle kako bi bilo dobro kad bi ih mogle dati mršavoj prijateljici...
Ako imate malo sala na stomaku verovatno ste, gledajući se u ogledalo, više puta pomislili kako bi bilo odlično kad bi se višak sa stomaka mogao prebaciti jednostavno na mršave noge ili mnogo mnogo bolje, višak sa zadnjice na grudi koje nisu baš zadovoljavajuće veličine,to će uskoro napokon biti mogućno.

Pomoću metode "Natural Breast Enhancement" koja će zloglasne silikone poslati u istoriju jer će se mnogo manje opasna i rizična procedura umesto silikona u grudi ugrađivati masno tkivo koje će se uzimati s mesta na kojima imate previše masnog tkiva.Ovaj način povećanja grudi je sve popularniji u svetu i sve više devojaka i žena se opredeljuje za njga s razlogom jer on nosi mnogo manje zdravstvenih rizika i mogućih komplikacija..

Silikoni su baloni punjeni slanom vodom, a za njihovu ugradnju je potrebna vrlo ozbiljna hirurška operacija koja nosi rizike od infekcija, a silikonski implantanti mogu početi da cure.Takođe u novije vreme se silikoni povezuju i s mogućnošću dobivanja limfoma.pored toga,oni nisu potpuno trajno rešenje jer za 10 godina je u većini slučajeva neophodno napraviti rekonstrukciju dakle ponovni hirurški zahvat.

Na novi način lekari prenose masti s dela tela gdje ih ima više.Mast (salo) se uzima liposukcijom, a rezultati su fantastični.Ono što je najvažnije u svemu, nema negativnih posledica za zdravlje jer nema rizika od odbacivanja stranog tela već se radi o vašem sopstvenom salu sa mesta od kojeg želite.Ova se procedura, što je najvažnije, može napraviti i na mršavim ženama koje procentualno češće imaju male grudi i žele ih povećati.

Ovo bezbedno rešenje se sve više širi svetom i zamenjuje silikone ,očekujemo da se i kodnas neka privatna klinika usavrši za ovaj postupak a cena bi s obzirom na mnogo jednostavniji proces trebalo da bude mnogo niža nego kad su u pitanju silikoni.
povecanje grudi masnim tkivom
Povećanje grudi prirodnim putem
Da li kafa ima veze s povećanjem grudi

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP