DIJETA SA BANANAMA

Dijeta sa bananama nastala je u Japanu i brzo se uglavnom putem interneta raširila po celom svetu.
dijeta sa bananama


Tvorac ove dijete po urbanoj legendi je gospodja Sumiko Vantanabe farmaceut iz Osake a dijetu je kreirala da bi pomogla svom suprugu u nastojanjima da smrša.

Kako se praktikuje dijeta sa bananama ?

Svakoga jutra za doručak pojesti jednu bananu a pre toga popiti čašu mlake vode ili bar vode sobne temperature (nikako hladne).Za ručak i večeru možete jesti šta god želite.Večera bi trebalo da bude najkasnije u 8.00 a deserta ili grickalica posle večere nema.
Ako ovu dijetu shvatite ozbiljno i počnete sa njom zaboravite i na pivo i alkoholna pića posle večere.

Koliko je efikasna dijeta sa bananama ?

Navodno muž gospodje Sumiko Vantanabe je pomoću ove dijete izgubio 37 kilograma!

Dijeta sa bananama se prvobitno pojavila na jednoj od najvećih društvenih mreža u Japanu odakle se raširila po čitavom svetu.Posle nekoliko meseci u knjižarama se pojavila knjiga "Jutarnja banana dijeta" koja je prodata u 730.000 primeraka.
Posle knjige pojavila se tv emisija u kojoj je prvi gost bio čovek koji je navodno za šest nedelja izgubio 15 kg uz pomoć ove dijete.Popularnost je još više porasla i preselila se u SAD i Evropu.
Ovakav način ishrane može da da rezultate ako se ograniči unos kalorija posebno tokom večere, u svakom slučaju dijeta ne promoviše nišata nezdravo i opasno pa je možete probati ali ponavljam za stvarno dobre rezultate ograničite unos kalorija za večeru uz poštovanje ostalih pravila.
Bana dijeta iskustva

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP