Vežbe za rast grudi

 Vežbe za rast grudi mogu pomoći da uvećate svoje grudi do odredjene granice s obzirom da genetika odredjuje da li ćete i kada imati veće grudi.
Rast grudi se ne završava u pubertetu,grudi mogu da naglo porastu aktiviranjem gena za njihov rast,naravno ako ga imate,kod nekih žena grudi se naglo povećaju u trudnoći i zadrže takvu veličinu,kod nekih dodje do rasta u srednjim godinama ali sve su to stvari na koje se nemože uticati.

Vežbe za rast  grudi 
Da bi se suzbilo opuštanje grudi i pojačala cirkulacija koja može pomoći u rastu grudi, treba redovno izvoditi vežbe za grudi koje jačaju grudne mišiće.
1. Lezite potrbuške, ukrutite se i oslonite samo na prste ruku i nogu; iz tog položaja se podižite ne savijajući se u struku. Postepeno povećavajte broj ovih podizanja.
2. Uvrćite snažno stari peškir, kao da ga cedite, dvadeset do trideset puta.Ovće snažno pospešiti cirkulaciju krvi u grudima.
3. Sedite ispred stola i stavite na njega šake stegnute u pesnice (udaljene od tela oko 30 cm), snažno se oslonite i polako izbrojte do pet. Potom se opustite; ponovite ovo pedeset puta.
4. Svakog jutra pravite naizmenične kružne pokrete jednom pa drugom rukom, kao elise avioona.
5. Sedite na stolicu, oslonite se laktovima o sto, pa tako oslonjenim laktovima podižite i spuštajte telo.

 Kako zadržati lep oblik grudi 

• Izbegavajte naglo mršavljenje; tada i grudi počinju da slabe.
• Pokušajte da ne spavate potrbuške, jer to može da pokvari oblik grudi.i spreči njihov rast
• Prilikom svakog bavljenja sportom važno je da nosite čvrsto prsluče koje će sprečiti odskakanje grudi.
• Uvek sedite pravilno, tako da vam ramena ne budu pogurena.
• Tokom trudnoće, osim obaveznog nošenja prslučeta (možda će vam biti potrebno novo, jer se grudi pomalo uvećaju u trudnoći), svako veče mažite grudi hranljivom kremom.


Nega grudi
Ako su vam grudi prirodno lepo oblikovane i skladno razvijene — a to je uglavnom slučaj, bez obzira što mnoge mlade devojke iznalaze razloge da budu nezadovoljne svojim grudima — trudite se da ih pravilno negujete kako biste zadržali lep izgled. Ipak, vrlo je malo kozmetičkih postupaka koji mogu da poprave izgled grudi. Na pravilan razvoj grudi treba misliti već u pubertetu. Ponekad su mlade devojke sklone da se pogure, kako bi prikrile grudi koje im tek niču. To je najgore što mogu učiniti za svoju buduću (i sadašnju) lepotu. Pravilno držanje, zabačenih ramena i podignute glave, najvažnije je za razvoj lepih, čvrstih grudi. Takođe je važno da se počne s nošenjem prslučeta, koje odgovara obliku i veličini grudi. Zbog nepravilne cirkulacije krvi može da dođe do mlitavosti ili deformacija.

Za ispravnu negu grudi najvažniji su tuširanje i masaža. Grudi treba svakodnevno tuširati hladnom vodom, i odozgo i odozdo. Tuširanje hladnom vodom jača kožu grudi, pa se time sprečava opuštanje. Masaža je takođe veoma korisna. Najbolje je da se primenjuje svakodnevno, posle tuširanja. Sunđerom potopljenim u hladnu vodu masirajte grudi kružnim pokretima, odozdo nagore. U pravcu vrata prtisak sme da bude jači, ali masaža ne treba da traje duže od pet minuta. Grudni mišić, koji se proteže od dojke do r-mena, masira se trljanjem odozdo prema ramenu i nije preporučljivo da to traje duže od 10 minuta. Posle masaže dojke treba obrisati suvim peškirom, a potom ih tuširati jedan minut hladnom vodom.

Kod većine žena dodje do rasta grudi u trudnoći ....više vezbe u trudnoći. Možda će vas zanimati >>> Povećanje grudi prirodnim putem Povećanje grudi masnim tkivom Da li kafa ima veze sa povećanjem grudi

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP