Kako se ugojiti brzo 2

Maslinovo ulje

kako se udebljati zdravo
Jedna kasika maslinovog ulja sadrzi oko 40 kalorija i mnogo je zdravije od obicnog ulja koje svakodnevno koristite za przenje i kuvanje.Ako pored debljanja razmisljate i o zdravlju dodajte tri kasike maslinovog ulja u salatu i obezbedite sebi vise od 100 veoma "zdravih" kalorija.

Mast

kako
Ako je maslinovo ulje zdravo svinjska mast sigurno nije ali svakako treba znati da samo jedna kasika ovakve masti sadrzi 115 kalorija!.Ako se zelite udebljati brzo u nekom kracem periodu mozte koristiti mast da zaprzite jelo ili pak pojesti ponekad parce ciste slanine bez mesa koja ima potpuno isti broj kalorija.

Slanina

kako slanina

Ako nevolite slaninu bez mesa probajte onu sa mesom ili suvi vrat jedno parce koje nema ni punih 100 grama moze sadrzati i 180 kalorija.Mnogi ljudi koji uzivaju u ovoj hrani nemogu da se izbore sa viskom kilograma.

Losos
kako losos
Slanina nije najzdraviji izbor da bi vasa ishrana bila izbalansiranija ne jedite je svakog dana vec je zamenite sa jako zdravim lososom koji takodje ima dosta kalorija ali i nezasicenih masnih kiselina i omega-3 masnih kiselina.

Govedina
kako govedina
Govedina takodje treba da se kombinuje sa drugim vrstama mesa jer sadrzi manje holesterola pa se smatra zdravijom hranom.

Sladoled
kako sladoled

Sladoled po nekima nije najzdraviji izbor ali kao i sa svim drugim stvarima ako se ne preteruje i ako ga ne jedete tri puta dnevno sasvim je dobar za povecanje tezine posebno tokom vrelih letnjih dana.Broj kalorija varira u zavisnosti od vrste i proizvodjaca ali uglavnom 100 grama sladoleda od vanile ima oko 200 kalorija od lesnika oko 240 a od cokolade oko 320 kalorija,pojedini sladoledi u kornetu posoljeni lesnicima imaju i preko 500 kalorija!

Pasulj
Bez obzira da li jedete pasulj iz konzrerve,kao gotovo jelo ili ga sami kuvate znajte da se radi o veoma kaloricnoj hrani koja obiluje proteinima koji su idealni za povecanje misicne mase.Pasulj u zavisnosti od nacina pripreme gust ili corbast sadrzi od 200 do 300 kalorija na 100 grama.
Kako se ugojiti brzo nastavak

Visokoproteinska hrana za povećanje telesne težine
Kako se udebljati
Kako povecati apetit

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP