Kako se ugojiti brzo 3

Salata i pire od krompira

kako se udebljati brzo
Salata od krompira gotovo da nema nista zajednicko sa drugim salatama a veoma je kaloricna ako je nevolite mozte jesti pire od krompira koji ima slica kalorijski sadrzaj sjajnih 800 kalorija po tanjiru pirea ako dodate virslu i kobasicu te parce integralnog hleba eto dovoljno kalorija za debljanje.A za brze rezultate ne propustite 100 grama cokolade posle ovakvog kalorijski obilnog obroka.


Jaja

kako
Zavisno od velicine i nacina pripreme broj kalorija moze varirati,malo jaje 54 kalorije,srednje 65,veliko 85.Sadrze proteine neophodne za izgradnju misica a nije tesko pojesti svakodnevno nekoliko kuvanih jaja samo 4 komada ima neophodnih 300 kalorija.

Kobasice
udebljati
Broj kalorija u kobasicama mnogo varira u zavisnosti od vrste i proizvodjaca ali generalno radi se o kalorijski veoma bogatoj hrani.Treba obratiti paznju na kvalitet jer ima dosta losih prizvodjaca koji umesto mesa stavljaju brasno i razne zacine.

Soja
Soja je puna proteina i sadrzi dosta kalorija takodje ima dosta gvozdja,kalcijuma,vitamina grupe B kao i vlakana.Soja smanjuje rizik od osteoporoze i ublazava simptome menopauze.

Suvo voce

Suseno voce je puno vitamina i vlakana sadrzi u zavisnosti od vrste od 80 do 150 kalorija na 100 grama.
Punomasno mleko
Punomsno mleko moze biti idealan dodatak vasem obroku jer sadrzi dosta proteina,vitamina i kalcijuma.Ako mu dodate suvo voce i med mozte napraviti idealan kalorijski dodatak svakom obroku a posebno je pogodno uz dorucak.

Palacinke
palacinke

Palacinke se lako pripremaju a moze im se dodati mnogo visokokalorijskih dodataka,krem,tecna cokolada, med ,lesnici,orasi sa svakim su prave kalorijske bombe jedite ih sto cesce i u sto vecim kolicinama ako se zelite ugojiti brzo.

Visokoproteinska hrana za povećanje telesne težine
Kako se ugojiti za kratko vreme
Povecanje grudi
Da li kafa ima veze s veličinom grudi
TABLICA KALORIJA
Kako se udebljati
Kako povecati apetit
Preparati za povecanje tezine Herbalife

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP