Grejpfrut dijeta

Grejpfrut dijeta je prvi put predstavljena 1930. godine od strane Dr. Kelija D. Brovnella. Dizajnirana je tako da bude brz program mršavljenja, tako da se uz nju može izgubiti veliki broj kilograma u kratkom vremenskom periodu.

grejpfrut dijeta

Danas su dostupne mnoge verzije grejpfrut dijete, ali ideja koja stoji iza svakog plana je ista! da je jedete pola grejpfruta pre svakog obroka i uživate u prednostima sagorevanja masti njegovim enzimima.Uz pomoć grejpfrut dijete, moguće je izgubiti do 10 kilograma za 12 dana, ali najbolja stvar u vezi ove dijete je da ćete to postignuti bez gladovanja i uživajući u normalnim jelima kao u normalnim okolnostima.

Grejpfrut je ključni deo dijete.To divno voće sadrži jednostavne ugljene hidrate sa visokim sadržajem vlakana.Plod nema masti ima malo kalorija i natrijuma, a pun je vitamina C.Za one koji žele da smanje njihovu težinu, veruje se da grejp smanjuje apetit i samim tim potpomaže mršavljenje.Najnovije istraživanje, sprovedeno od strane grupe naučnika Centra za ishranu u San Dijegu, utvrdjeno je da jednostavnim dodavanjem grejpfruta ili sok od grejpfruta u vašu ishranu možete zaista podstaći mršavljenje.

Grejpfrut dijeta izaziva brz gubitak težine, pre svega zbog gubitka tečnosti u našem telu. Imajte na umu da grejpfrut dijeta neće omogućiti da trajno sačuvate postignutu težinu.

Gojazni ljudi često misle da je hrana njihov neprijatelj i tako strah od hrane ih primorava da preduzmu takve odluke koje mogu biti veoma štetne za njih sa stanovišta zdravlja.Zapravo za gubitk težine treba slediti razuman plan ishrane.Grejpfrut dijeta ima ovu vrstu plana i uz pomoć ovog plana možete brzo da smršate, ali da bi očuvali vitko telo morate da imate izbalansiranu ishranu i svakodnevno vežbanje.

LJudsko telo je kao mašina,kao mašini mu treba gorivo da uradi neke radnje .Dakle, ne treba preskakati obroke misleći da će to dovesti do gubitka težine,to samo može da stvori nove probleme.Uzmite vaše malih obroka u toku dana.

Tokom spavanja vaše telo sagoreva vrlo malo kalorija.Dakle, večera treba da bude najmanje dva sata pre spavanja.Ne bi trebalo da jedete pre samog odlaska na spavanje jer vaše telo neće sagoreti kalorije unesene tokom kasne večere.Te kalorije će dovesti do debljanja.
Grejpfrut dijeta jelovnik
Citrus dijeta
Dijeta sa limunom

Limun dijeta iskustva

  © Blogger template 'Fly Away' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP